onsdag 5. desember 2012



Father William J Bichsel - Vinner av "2012 Greater Tacoma Peace Prize" kommer til Bjørknes Høyskole for å snakke med studentene. Dette må dere ikke gå glipp av!!


Dato:  Torsdag 13.desember
Tid:     09.00
Sted:   Bjørknes Høyskole


Father "Bix" er en mann med en veldig lang og spennende historie innen fredsbygging og voldsfrihet. Han har blitt fengslet flere ganger for ikke-voldlige aksjoner mot militærbaser, atomvåpen-fabrikker og the School og the Americas.

Bix bor på the Tacoma Catholic Workers (TCW) House, der han og andre inviterer hjemløse hjem for å dele deres håp om en fredligere verden.

Greater Tacoma Peace Prize - GTPP
Inspirert av Nobels Fredspris og Norges arbeid for fred verden over, ble GTPP opprettet i 2005. Målet til GTPP er å gjenkjenne, ære og oppfordre til fredsbygging, utdanning og bevissthet i vårt eget samfunn og utover dette.

Emmy vinner Helen Young
Helen Young er en annerkjent produsent som nå er i gang med dokumentaren "The Bangor 5", der hun følger en federal sak mot fem fredsaktivister, en 84 år gammel katolsk nonne, to prester, og to bestemødre, som tok seg inn på en amerikansk militær ubåt i 2009 for å protestere mot atomvåpen. Bix ble tatt, fengslet og dømt for denne handlingen. I forbindelse med opptaket av "The Bangor 5" er også Helen Young på Bjørknes Høyskole torsdag 13.desember.




Hold av morgenen torsdag 13.desember og gå ikke glipp av dette spennende møte! Håper på å se dere alle sammen!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar