fredag 30. november 2012



Det nærmer seg jul med stormskritt og her på Bjørknes Høyskole er vi i full sving med juleforberedelsene!



3.desember blir det julegrøt til ALLE studenter både på Ullevål og Lovisenberg! Husk denne datoen så du også får sjansen til å finne mandelen i grøten. 

Hver dag i hele desember har du mulighet til å stikke av med kinobilletter og sjokolade ved å svare på et enkelt spørsmål i årets julekalender på facebook! Delta, og du har gode sjanser til å vinne!! 

Torsdag 13.desember kl. 18.00 er det julequiz med studenter og ansatte i studentkantina på Lovisenberg, og studentpub på Labba etterpå.Vi forventer mange lag fra alle klasser! Ta med egen drikke, så serverer vi gløgg og snacks. 

Det er masse som skjer i førjulstiden, så pass på å sette av tid mellom innleveringer og eksamener til å få med dere alt dette!



3 kommentarer:

  1. Gleder meg til jul!
    Julequiz er gøy! Betyr julequiz at det er bare julespørsmål? Hva bør man øve på? Er det noen påmelding for å være med? Eller er det bare å komme den 13.des?!

    SvarSlett
  2. Når begynner Quizzen?

    SvarSlett
  3. Julequiz er veldig gøy!! Det blir ikke bare julespørsmål nei. Er en fin blanding av alt mulig, så her er det generell kunnskap om det store og det små som gjelder:) Ingen påmelding for å være med så bare å dukke opp i studentkantina på Lovisenberg kl 18.00. Vi ansatte stiller lag vi også og gleder oss til å se om noen kan danke oss ut i år!

    SvarSlett